به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان قم، حمید سالاری، رئیس مرکز مدیریت راههای این اداره کل از اجرایی شدن طرح نصب ۲۰ دستگاه دوربین ثابت عکسبرداری در سطح راههای استان قم خبرداد.
وی ضمن اعلام این خبر افزود: از مجموع ۲۰ دستگاه دوربین ثابت عکسبرداری که طرح نصب آنها درحال اجراست، ۴ دستگاه نصب و به بهره برداری رسیده اند.
سالاری اضافه کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، ان شا... تا پایان خرداد ماه سالجاری، ۱۶ دستگاه دوربین ثابت عکسبرداری دیگر در طول راههای استان نصب خواهند شد.
وی در بخش دیگری از این خبر به محل نصب ۴ دوربین منصوب اشاره کرد و گفت: محور فردو- کهک، گردنه حصار سرخ محور دلیجان- سلفچگان، گردنه گیان محور دستجرد- تفرش و مجتمع دلفین محور سلفچگان- دلیجان، محلهای نصب ۴ دوربین ثابت عکسبرداری هستند.
رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم در خصوص میزان اعتبار اجرایی این پروژه اظهار داشت: افزون بر ۲۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیصی طرح نصب ۲۰ دستگاه دوربین ثابت عکسبرداری در سطح راههای استان قم است که از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تامین شده است.
حمید سالاری از مزایای بهره مندی از دوربین های ثابت عکسبرداری در مقایسه با دوربین های فیلمبرداری برخط، به صرفه اقتصادی، سرعت در انتقال داده ها و ... اشاره کرد و توضیح داد: دوربین های ثابت عکسبرداری محدودیت های ارتباطی و زیرساختی سامانه های فیلمبرداری برخط را نداشته و قادر به ارسال داده ها( دیتاها) از طریق شبکه تلفن همراه است.
وی از دیگر مزایای بهره مندی از دوربین های ثابت عکسبرداری، به مصرف کم انرژی پرداخت و تصریح کرد: جهت تامین برق مورد نیاز این نوع سامانه ها می توان از سلولهای خورشیدی استفاده کرد.
سالاری در خصوص دیگر ویژگی های سامانه های ثابت عکسبرداری به قابلیت تردد شماری آنها اشاره کرد و بیان داشت: سنجش دما و میزان رطوبت هوا، در محل منصوب، از دیگر ویژگی های فنی دوربین های ثابت عکسبرداری جاده ای است.
وی در خاتمه یادآور شد: با توجه به تایمرهای زمانی تعبیه شده در این نوع سامانه های عکسبرداری ثابت جاده ای، میتوان دفعات برداشت عکس از سطوح جاده ای را متناسب با نیاز تنظیم کرد.